POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

Consulta l'informe resum de la participació realitzada en la fase prèvia a l'aprovació inicial del POUM

10/05/2018

 

En aquesta mateixa web es pot consultar i descarregar l’Informe resum de les aportacions i propostes recollides en la fase prèvia a l’aprovació inicial del POUM d'Olesa. Es tracta d’un document que integra de manera sintètica i agregada les aportacions que s’han recollit durant aquesta fase a través de les diverses eines participatives activades:

 

  • Tallers de participació ciutadana presencials, les conclusions de cadascuna de les quals es poden consultar també a l’apartat de Documentació.

  • Bústia ciutadana i formulari de suggeriments, per fer arribar comentaris i suggeriments de qualsevol mena relacionats amb l’àmbit del POUM.

  • Formulari online per concertar entrevista amb l'equip redactor.

  • Aportacions al mapa digital participatiu online.

  • Rutes a peu organitzades des del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament.

 

L'informe resum recull la síntesi d'aquelles qüestions més repetides o amb major consens agrupades per àmbits temàtics. Cal tenir en compte que el recull exhaustiu de les aportacions rebudes en cadascun dels tallers s'ha canalitzat a través dels informes específics redactats. L’objectiu principal de l'informe resum és el de fer arribar a l’equip redactor les aportacions més detacades, per tal que les puguin tenir en compte a l’hora de treballar en les propostes que conformaran el document per a l'aprovació inicial del POUM. 

 

Us animem a seguir informats de l'actualitat del Pla a través d'aquesta web i el procés participatiu!

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu