top of page

Consulta l'informe resum de la participació realitzada en la fase prèvia a l'aprovació inici


En aquesta mateixa web es pot consultar i descarregar l’Informe resum de les aportacions i propostes recollides en la fase prèvia a l’aprovació inicial del POUM d'Olesa. Es tracta d’un document que integra de manera sintètica i agregada les aportacions que s’han recollit durant aquesta fase a través de les diverses eines participatives activades:


  • Tallers de participació ciutadana presencials, les conclusions de cadascuna de les quals es poden consultar també a l’apartat de Documentació.

  • Bústia ciutadana i formulari de suggeriments, per fer arribar comentaris i suggeriments de qualsevol mena relacionats amb l’àmbit del POUM.

  • Formulari online per concertar entrevista amb l'equip redactor.

  • Aportacions al mapa digital participatiu online.

  • Rutes a peu organitzades des del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament.


L'informe resum recull la síntesi d'aquelles qüestions més repetides o amb major consens agrupades per àmbits temàtics. Cal tenir en compte que el recull exhaustiu de les aportacions rebudes en cadascun dels tallers s'ha canalitzat a través dels informes específics redactats. L’objectiu principal de l'informe resum és el de fer arribar a l’equip redactor les aportacions més detacades, per tal que les puguin tenir en compte a l’hora de treballar en les propostes que conformaran el document per a l'aprovació inicial del POUM.


Us animem a seguir informats de l'actualitat del Pla a través d'aquesta web i el procés participatiu!


Entrades destacades
Entradas recientes
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page