POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

Finalitzen els tallers presencials de participació de la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla

19/03/2018

El passat 7 de març es va realitzar el darrer taller de participació presencial programat dins de la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla. L’objectiu d’aquests sis tallers territorials i temàtics ha estat el de posar a debat les propostes de l’Avanç i recollir les noves propostes i aportacions dels assistents per enriquir el POUM.

 

En l’apartat de documentació - Prèvia a l’aprovació inicial de Pla d’aquesta mateixa web, es poden consultar i descarregar els diferents informes de retorn dels tallers. Aquests informes contenen la presentació tècnica de l’equip redactor per a cada àrea o temàtica de treball, i el que és més important, les aportacions i propostes realitzades pels participants, així com les aportacions realitzades durant la ruta al nucli urbà i als barris de Ribes Blaves i Oasis, planificades des de l’Ajuntament.

 

A partir d’aquí, l’equip redactor treballarà per avaluar les propostes recollides i incorporar-les, si es valora oportú, al Document que anirà a l’aprovació inicial i que una vegada aprovat es posarà a exposició pública.

 

Recordem que segueixen oberts diferents canals de comunicació i participació, com ara el mapa participatiu (obert fins el 10 d’abril), la bústia ciutadana i el correu electrònic info@poumolesademontserrat.cat .

 

Seguim treballant per enriquir el POUM d’Olesa de Montserrat!

 

 

 

 

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu