POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

Informa’t dels resultats dels tallers participatius de la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla

09/02/2018

Aquest mes de gener s’ha iniciat la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla. En aquesta fase es dissenyarà el model urbanístic concret d’Olesa, a desenvolupar d’ara als propers anys.

 

Dins del Programa de participació ciutadana s’han previst per aquesta etapa 6 tallers participatius amb l’objectiu de presentar i posar a debat les propostes d'actuacions de l’Avanç de POUM.

 

 

En l’apartat de documentació d’aquesta mateixa web es poden consultar els informes de retorn dels diferents tallers.

 

Recordem que a banda dels tallers segueixen actius diversos canals de comunicació per tal de fer arribar els suggeriments i aportacions de tota la ciutadania a l’equip redactor. Els mitjans disponibles els trobareu dins l’apartat de Participació i són la bústia ciutadana, el mapa participatiu on poder geolocalitzar en un mapa interactiu les aportacions i comentaris, el formulari online per concertar una entrevista amb l’equip redactor del POUM i el correu electrònic info@poumolesademontserrat.cat .

 

El POUM ens afecta a tots i totes, participa-hi!

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu