POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

Consulta l’informe de retorn del Taller del nucli antic i barris de la part alta

31/01/2018

El passat 24 de gener es va iniciar el cicle de Tallers participatius corresponents a la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla. Aquest cicle consta de sis sessions, tres d’àmbit territorial i tres d’àmbit temàtic, on l’equip redactor del Pla presenta l’Avanç de POUM aprovat i les propostes concretes que es preveuen dins l’àmbit d’actuació del taller, que es posen a debat mitjançant una dinàmica participativa.

 

L’informe de retorn amb els resultats del primer taller de participació, enfocat específicament al nucli antic i barris de la part alta, ja es pot consultar a l’apartat de documentació d’aquesta mateixa web.

 

 

Recordem que a banda dels tallers de participació del POUM segueixen actius diversos canals de comunicació perquè tota la ciutadania pugui fer arribar els seus suggeriments i aportacions sobre el Pla a l’equip redactor. Els mitjans disponibles els trobareu dins l’apartat de Participació i són: la bústia ciutadana, el mapa participatiu on poder geolocalitzar en un mapa interactiu les aportacions i comentaris, el formulari online per concertar una entrevista amb l’equip redactor del POUM i el correu electrònic info@poumolesademontserrat.cat .

 

La propera sessió serà el dimecres 31 de gener i es posaran a debat les propostes sobre el nucli urbà.

 

Us animem a seguir participant i a estar informats del procés de participació a la web del POUM!

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu