top of page

Consulta l’informe de retorn del Taller del nucli antic i barris de la part alta

El passat 24 de gener es va iniciar el cicle de Tallers participatius corresponents a la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla. Aquest cicle consta de sis sessions, tres d’àmbit territorial i tres d’àmbit temàtic, on l’equip redactor del Pla presenta l’Avanç de POUM aprovat i les propostes concretes que es preveuen dins l’àmbit d’actuació del taller, que es posen a debat mitjançant una dinàmica participativa.


L’informe de retorn amb els resultats del primer taller de participació, enfocat específicament al nucli antic i barris de la part alta, ja es pot consultar a l’apartat de documentació d’aquesta mateixa web.



Recordem que a banda dels tallers de participació del POUM segueixen actius diversos canals de comunicació perquè tota la ciutadania pugui fer arribar els seus suggeriments i aportacions sobre el Pla a l’equip redactor. Els mitjans disponibles els trobareu dins l’apartat de Participació i són: la bústia ciutadana, el mapa participatiu on poder geolocalitzar en un mapa interactiu les aportacions i comentaris, el formulari online per concertar una entrevista amb l’equip redactor del POUM i el correu electrònic info@poumolesademontserrat.cat .


La propera sessió serà el dimecres 31 de gener i es posaran a debat les propostes sobre el nucli urbà.


Us animem a seguir participant i a estar informats del procés de participació a la web del POUM!


Entrades destacades
Entradas recientes
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page