POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

La tramitació del POUM avança! Vine i participa!

10/01/2018

Una vegada aprovat l’Avanç de POUM, el 26 d’octubre per part del consistori municipal, s’inicia ara la fase prèvia a l’aprovació inicial del POUM amb nous tallers participatius oberts a tota la ciutadania i que tindran lloc durant el primer trimestre de l’any.

 

En concret s’ha previst realitzar sis sessions temàtiques per conèixer l’opinió ciutadana sobre les propostes de l’Avanç de POUM. Cada taller tractarà una àrea del municipi o temàtica concreta que pugui generar debat, convidant als assistents a participar per aprofundir en la visió global del planejament i permetent treballar amb una major definició els aspectes que engloba i aborda el POUM.

 

Els objectius de les sessions són:

  • Presentar l’avanç del POUM aprovat i presentar les propostes concretes  per a l’àrea o temàtica específica de cada sessió.

  • Debatre i validar les propostes concretes del POUM per tal de fer-hi les esmenes necessàries,  noves propostes i aclarir aspectes que puguin generar debat.

 

Pel que fa a les sessions i temàtiques planificades són les següents:

  • Taller de nucli antic i barris part alta. Habitatge i model urbà. 24 de gener, de 18.30 a 20.30h – Sala Cal Rapissa.

  • Taller de nucli urbà. Eixample, Closos i altres. 31 de gener, de 18.30 a 20.30h – Saló de plens.

  • Taller de polígons industrials. Connexió, accessibilitat i usos. 7 de febrer, de 18.30 a 20.30h – Saló de plens.

  • Taller de connexions i accessibilitat. Parc fluvial a la vila, barrera viària i ferroviària. 21 de febrer, de 18.30 a 20.30h – Saló de plens.

  • Taller de barris externs al nucli urbà. Ribes Blaves, Oasis, Mas de les Aigües i altres. 28 de febrer, de 18.30 a 20.30h – Saló de plens.

  • Taller de sòl no urbanitzable. Regulació d'usos. 7 de març, de 18.30 a 20.30h – Saló de plens.

 

A banda dels diferents tallers, a la web del POUM segueixen actius diversos canals de comunicació per tal de que tothom pugui fer arribar suggeriments i aportacions sobre el Pla a l’equip redactor. Els mitjans disponibles els trobareu dins l’apartat de Participació, i són la bústia ciutadana, el mapa participatiu on poder geolocalitzar en un mapa interactiu les aportacions i comentaris, i el formulari online per concertar una entrevista amb l’equip redactor del POUM.

 

Així doncs, animem a tots els Olesans i Olesanes a implicar-se en el Pla i contribuir així amb la transformació d’Olesa de Montserrat per als propers 20 anys!

 

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu