top of page

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els comentaris sobre l’Avanç de Pla i, en general, de tot el procés d'elaboració del POUM:


- Formulari de recollida de suggeriments (Avanç de Pla).

- Formulari per concertar una entrevista amb l’equip redactor (Avanç de Pla i POUM).


A través del formulari de recollida de suggeriments es podrà fer arribar qualsevol suggeriment, comentari o pregunta respecte el document d’Avanç de Pla. Per fer-ho, cal només omplir les dades de contacte i adjuntar, si ho desitgeu, alguna imatge o document com a material de suport per al vostre comentari. L’únic requisit per poder adjuntar documents és disposar d’un compte de gmail. Hi podeu accedir a través d’aquest enllaç.


El formulari de recollida de suggeriments queda obert des d’aquest moment i durant tot el període d’exposició pública. Aquest serà de 30 dies a comptar a partir de la data de publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona que està prevista pel dia 10 de novembre de 2017.


L’altra eina creada és un formulari per concertar una entrevista amb l’equip redactor per tal de poder realitzar consultes personalitzades al llarg de tot el procés de redacció del POUM. Podeu demanar hora a través d’aquest enllaç.


Volem escoltar l’opinió de tots els olesans i olesanes!


Entrades destacades
Entradas recientes
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page