POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

07/11/2017

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els comentaris sobre l’Avanç de Pla i, en general, de tot el procés d'elaboració del POUM:

 

- Formulari de recollida de suggeriments (Avanç de Pla).

- Formulari per concertar una entrevista amb l’equip redactor (Avanç de Pla i POUM).

 

A través del formulari de recollida de suggeriments es podrà fer arribar qualsevol suggeriment, comentari o pregunta respecte el document d’Avanç de Pla. Per fer-ho, cal només omplir les dades de contacte i adjuntar, si ho desitgeu, alguna imatge o document com a material de suport per al vostre comentari. L’únic requisit per poder adjuntar documents és disposar d’un compte de gmail. Hi podeu accedir a través d’aquest enllaç.

 

El formulari de recollida de suggeriments queda obert des d’aquest moment i durant tot el període d’exposició pública. Aquest serà de 30 dies a comptar a partir de la data de publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona que està prevista pel dia 10 de novembre de 2017.

 

L’altra eina creada és un formulari per concertar una entrevista amb l’equip redactor per tal de poder realitzar consultes personalitzades al llarg de tot el procés de redacció del POUM. Podeu demanar hora a través d’aquest enllaç.

 

Volem escoltar l’opinió de tots els olesans i olesanes!

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu