POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

Disponibles els documents de l’Avanç de Pla

09/10/2017

L’Avanç de Pla consisteix en un pas previ i necessari a la redacció del Pla pròpiament dit. En aquesta fase s’han definit, conjuntament amb la ciutadania, els objectius i les línies estratègiques d’actuació, encaminades a determinar les accions concretes i els criteris urbanístics que hauran de ser considerats en el Pla.

 

En l’apartat de Documentació d’aquesta mateixa web es poden consultar tots els documents i la informació relacionada amb els estudis i les anàlisis urbanístiques de l’Avanç de Pla:

 

  • La Memòria de l’Avanç de Pla: conté tota la informació urbanística recopilada per a la diagnosi, per tal de poder determinar els principals temes urbanístics que el Pla haurà d’afrontar. El document incorpora també els resultats dels tallers de participació ciutadana celebrats en la fase d’Avanç.

  • El Document Inicial Estratègic: on es recull i s’avaluen les afeccions sobre el medi que potencialment poden derivar-se del desplegament del POUM, es preveuen els impactes dels creixements previstos i es defineix i analitza l’estratègia envers el desenvolupament urbanístic sostenible del Pla.

  • El document DAFO: on s’han identificat els factors interns que caracteritzen el municipi (Fortaleses i Debilitats) i els factors externs que hi podrien incidir (Oportunitats i Amenaces).

  • Els plànols d’informació i diagnosi: utilitzats per a l’elaboració de la diagnosi del POUM.

  • Els plànols de proposta: derivats de les línies estratègiques d’actuació del Pla.

 

El proper divendres dia 20 d’octubre a les 20h a la Casa de Cultura (Carrer Salvador Casas, 26) es realitzarà una sessió de participació oberta a tothom en la que l’equip redactor presentarà el document d’Avanç de Pla, i on es treballarà i crearà un debat entorn les alternatives plantejades.

 

Per altra banda, aprofitem l’avinentesa per recordar que segueixen oberts tots els canals de comunicació virtuals (mapa participatiu, bústia ciutadana i correu electrònic info@poumolesademontserrat.cat), per tal que tothom que ho vulgui pugui fer arribar els seus comentaris i opinions a l’equip redactor del POUM.

 

Des de l’Ajuntament animem a tothom a participar per definir el futur d'Olesa de Montserrat!

 

 

 

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu