POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

Dóna un cop d'ull a les aportacions per la fase prèvia a l'Avanç del POUM

04/08/2017

 

Ja es pot consultar i descarregar l’Informe de retorn de la participació realitzada en la fase prèvia a l’avanç del POUM d'Olesa. Es tracta d’un document que integra de manera sintètica i agregada les aportacions que s’han recollit durant aquesta fase a través de les diverses eines participatives activades:

 

  • Sessions de participació ciutadana presencials, les conclusions de cadascuna de les quals es poden consultar també a l’apartat de Documentació d’aquesta web.

  • Bústia ciutadana, on es podien fer arribar comentaris i suggeriments de qualsevol mena relacionats amb l’àmbit del POUM.

  • Tallers amb joves, realitzats als centres d’educació secundària per tal de obrir el debat i la reflexió sobre el Manlleu del futur entre el col·lectiu juvenil.

  • Entrevistes específiques amb entitats, col·lectius i agents específics del municipi per captar necessitats i inquietuds sectorials concrets. 

 

Cal tenir en compte que el recull exhaustiu de les aportacions rebudes es canalitza a través dels informes específics redactats per a cada acció i que aquest informe recull aquelles qüestions més repetides o més prioritzades en cada cas, cercant agrupar-ho per àmbits temàtics. L’objectiu principal és fer arribar a l’equip redactor aquestes aportacions i propostes per a què les puguin tenir en compte a l’hora de treballar en les propostes alternatives que conformaran el document d'Avanç del POUM, conrresponent a la següent fase de redacció. 

 

Ara per ara, el procés de participació segueix actiu a través de la bústia ciutadana i el mapa participatiu de la web però us recomanem visitar la web del POUM per estar al cas de les noves eines de participació que s’activaran tant bon punt avancin els treballs de redacció de la proposta d'avanç del POUM. Hi haurà noves sessions de participació presencials obertes a tota la ciutadania i que ja no s'enfocaran a qüestions tant de diagnosi sinó que tindran un caire més propositiu i aplicat.

 

No et quedis sense dir la teva sobre com t’agradaria que fos Olesa de Montserrat en els propers 20 anys, el POUM hi té molt a veure!

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu