POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades destacades

S’INICIA EL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ DEL POUM D’OLESA DE MONTSERRAT

10/04/2017

El POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) és el document que ordenarà el nostre territori en els propers 20 anys, regulant què es podrà fer des del punt de vista urbanístic en els diferents àmbits del municipi. Ha de ser, per tant, un document que permeti adaptar la realitat i el futur d’Olesa de Montserrat als reptes urbans, socials i ambientals actuals.

 

Tenint en compte la transcendència de la tasca que enfrontem, és important que tots els olesans i olesanes pugueu dir la vostra sobre el futur urbanístic del municipi. Per això, s’ha dissenyat un Programa de Participació Ciutadana que recull les eines i instruments previstos per tal de  facilitar la divulgació i la comprensió dels objectius i del contingut dels treballs d’elaboració del POUM, així com poder fer arribar propostes o suggeriments durant tot el procés de tramitació del nou planejament urbanístic a l’equip redactor.

 

La participació ciutadana engega amb l’activació de la web i continuarà, amb diferents eines de participació presencials (sessions de participació ciutadana, oficina d’atenció del POUM, telèfon  d’atenció ciutadana, tríptic informatiu, etc.), i virtuals (mapa participatiu del municipi, bústia de participació via web i xarxes socials) amb l’objectiu d’escoltar-vos a tots i totes.

 

A través d’aquesta web, dels canals de twitter i facebook i d’altres recursos  l’Ajuntament anirà informant de l’evolució dels treballs i de les convocatòries de les sessions de participació. Per a més informació pots consultar el Progama de Participació Ciutadana i l’apartat de participació d’aquesta mateixa web.

 

 

Des de l’Ajuntament us animem a tots a participar del procés que permetrà definir el futur del nostre municipi!

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Arxiu