top of page

Finalitzen els tallers presencials de participació de la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla

El passat 7 de març es va realitzar el darrer taller de participació presencial programat dins de la fase prèvia a l’aprovació inicial de Pla. L’objectiu d’aquests sis tallers territorials i temàtics ha estat el de posar a debat les propostes de l’Avanç i recollir les noves propostes i aportacions dels assistents per enriquir el POUM.


En l’apartat de documentació - Prèvia a l’aprovació inicial de Pla d’aquesta mateixa web, es poden consultar i descarregar els diferents informes de retorn dels tallers. Aquests informes contenen la presentació tècnica de l’equip redactor per a cada àrea o temàtica de treball, i el que és més important, les aportacions i propostes realitzades pels participants, així com les aportacions realitzades durant la ruta al nucli urbà i als barris de Ribes Blaves i Oasis, planificades des de l’Ajuntament.


A partir d’aquí, l’equip redactor treballarà per avaluar les propostes recollides i incorporar-les, si es valora oportú, al Document que anirà a l’aprovació inicial i que una vegada aprovat es posarà a exposició pública.


Recordem que segueixen oberts diferents canals de comunicació i participació, com ara el mapa participatiu (obert fins el 10 d’abril), la bústia ciutadana i el correu electrònic info@poumolesademontserrat.cat .


Seguim treballant per enriquir el POUM d’Olesa de Montserrat!



Entrades destacades
Entradas recientes
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page