top of page

Ja pots consultar l’informe de retorn del Taller de participació de Benestar social

A l’apartat de documentació d’aquesta mateixa web es pot consultar i descarregar l’informe de retorn del Taller de participació de benestar social del passat 19 d’abril.


El taller va consistir en una explicació prèvia del POUM per part de l’equip redactor i seguidament es va procedir a la dinàmica de participació que es va dividir en dues parts: una primera part de reflexió individual en relació a l’habitatge i una segona part de treball en grup, on es va treballar per identificar propostes concretes d’aspectes que el POUM cal que tingui en compte en relació a la salut, l’habitatge, l’envelliment de la població, els espais verds i l’accessibilitat, entre altres. Per concloure la sessió es va fer una posada en comú de tots els grups.


El document publicat, descriu de manera general què és el POUM amb especial incidència en els principals aspectes de Benestar social que hi influeixen, i detalla també les propostes que els veïns i veïnes van fer en la mateixa sessió. Els assistents van coincidir en destacar com a temes més rellevants del POUM en relació al Benestar social: la necessitat de repartir els equipaments per tot el municipi, que Olesa disposa ja de molts habitatges construïts i que en tot cas caldria donar-los un nou ús, i que cal afavorir la creació d’espais verds en tot el nucli urbà. Per a més informació, podeu consultar l’informe de retorn.


Per altra banda, us recordem que durant les properes setmanes es realitzaran més tallers participatius temàtics i territorials on podeu participar, així com fer arribar les vostres aportacions a través del mapa participatiu, la bústia de participació o al correu electrònic info@poumolesademontserrat.cat. Trobareu més informació de les sessions i del funcionament del mapa participatiu a la web.


Un cop acabades totes les sessions de participació, es conclourà també el període per fer aportacions al mapa participatiu d’Olesa, i es publicarà un informe de retorn que ajuntarà tota la informació recollida durant tot el procés. Aquest informe s'entregarà a l'equip redactor del POUM per a que el tingui en consideració quan planifiqui el document d’avanç del POUM, document previ a la proposta inicial.


Així doncs, us animem a seguir participant i a estar informats del procés de participació del POUM!


Entrades destacades
Entradas recientes
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page