top of page

S’INICIA EL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ DEL POUM D’OLESA DE MONTSERRAT


El POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) és el document que ordenarà el nostre territori en els propers 20 anys, regulant què es podrà fer des del punt de vista urbanístic en els diferents àmbits del municipi. Ha de ser, per tant, un document que permeti adaptar la realitat i el futur d’Olesa de Montserrat als reptes urbans, socials i ambientals actuals.


Tenint en compte la transcendència de la tasca que enfrontem, és important que tots els olesans i olesanes pugueu dir la vostra sobre el futur urbanístic del municipi. Per això, s’ha dissenyat un Programa de Participació Ciutadana que recull les eines i instruments previstos per tal de facilitar la divulgació i la comprensió dels objectius i del contingut dels treballs d’elaboració del POUM, així com poder fer arribar propostes o suggeriments durant tot el procés de tramitació del nou planejament urbanístic a l’equip redactor.


La participació ciutadana engega amb l’activació de la web i continuarà, amb diferents eines de participació presencials (sessions de participació ciutadana, oficina d’atenció del POUM, telèfon d’atenció ciutadana, tríptic informatiu, etc.), i virtuals (mapa participatiu del municipi, bústia de participació via web i xarxes socials) amb l’objectiu d’escoltar-vos a tots i totes.


A través d’aquesta web, dels canals de twitter i facebook i d’altres recursos l’Ajuntament anirà informant de l’evolució dels treballs i de les convocatòries de les sessions de participació. Per a més informació pots consultar el Progama de Participació Ciutadana i l’apartat de participació d’aquesta mateixa web.



Des de l’Ajuntament us animem a tots a participar del procés que permetrà definir el futur del nostre municipi!


Entrades destacades
Entradas recientes
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page