POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planejament previst en la Llei d’urbanisme de Catalunya per a la ordenació integral del terme municipal d’Olesa de Montserrat. El POUM dissenya o regula les transformacions, millores i desenvolupaments urbans previstos per als propers anys.

Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n - Olesa de Montserrat, 08640

Telf. 93 778 00 50

www.olesademontserrat.cat

olesam@olesam.cat

AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT

28/4/2017

A l’apartat de documentació d’aquesta mateixa web es pot consultar i descarregar l’informe de retorn del Taller de participació de polígons industrials del passat 20 d’abril.

El regidor d’Obres i edificació de l’Ajuntament va donar el tret d’inici del...

26/4/2017

A l’apartat de documentació d’aquesta mateixa web es pot consultar i descarregar l’informe de retorn del Taller de participació de benestar social del passat 19 d’abril.

El taller va consistir en una explicació prèvia del POUM per part de l’equip reda...

10/4/2017

El POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) és el document que ordenarà el nostre territori en els propers 20 anys, regulant què es podrà fer des del punt de vista urbanístic en els diferents àmbits del municipi. Ha de ser, per tant, un document...

Please reload

Entrades destacades

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa a l’abast de la ciutadania dos nous canals de comunicació per tal de recollir, documentar i respondre tots els...

Fes arribar els teus suggeriments i consultes sobre l’Avanç de Pla i el POUM!

7/11/2017

1/2
Please reload

Entrades recents
Please reload